1. Piper, L., Ruvinsky, A. (1997.): The genetics of sheep. CAB International.
2. Gordon, J. (1997.): Controlled reproduction in sheep and goats. CAB International.
3. Šakić, V., Katica, V., Ferizbegović, J. (2011.): Uzgoj koza. Veterinarski fakultet Univerziteta u Sarajevu. Sarajevo.
4. Senčić, Đ., Antunović, Z., Novoselec, J., Samac, D., Prakatur, I., Bobić, T., Klir, Ž. (2021.): Tehnologija stočarske proizvodnje (poglavlja: Ovčarstvo, Kozarstvo). Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek.
5. Mahgoub, O., Kadim, T., Webb, E. (2012.): Goat meat production and quality. CAB International.
6. Senčić, Đ., Antunović, Z. (2003): Ekološko stočarstvo. Katava d.d. Osijek.
7. Samardžija, M., Đuričić, D., Dobranić, T., Herak, M., Vince, S (2010.): Rasplođivanje ovaca i koza. Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
8. Court, J., Webb, W.J., Hides, S. (2010.): Sheep farming for meat and wool. CSIRO Publishing.
|