Pristupačnost

Font za disleksiju

Tamni prikaz

Veličina fonta

heading

AAI@EDUHr Identitet

Procedura izdavanja AAI@EduHr identiteta

Ured za računalnu mrežu i komunikacijske sustave Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek dodjeljuje AAI@EduHr identitete isključivo osobama koje su povezane s ustanovom (studenti, djelatnici, vanjski suradnici, gosti).

Studentima se AAI@EduHr e-identiteti otvaraju prilikom upisa studija temeljem podataka iz ISVU za studente preddiplomskog sveučilišnog, preddiplomskog stručnog i diplomskog studija.

Studentima poslijediplomskog studija Poljoprivredne znanosti i poslijediplomskih specijalističkih studija identiteti se otvaraju temeljem podataka pribavljenih od Odsjeka za studente i studije.

Djelatnicima i vanjskim suradnicima se AAI@EduHr e-identiteti otvaraju temeljem podataka pribavljenih od Odjeljka općih i kadrovskih poslova.

AAI@EduHr e-identiteti u kategoriji „gost“ otvaraju se gostujućim nastavnicima i znanstvenicima te za slične privremene potrebe uz odobrenje, na period ne dulji od 3 mjeseca.

E-identiteti se uručuju korisnicima isključivo osobno uz predočenje identifikacijskog dokumenta ili pismenim putem. Isto pravilo odnosi se i na promjenu lozinke. Zbog sigurnosnih razloga podaci o eidentitetu i lozinki ne dostavljaju se e-poštom ni telefonom.

Matična ustanova vodi evidenciju o dodijeljenim e-identitetima. E-identiteti osoba koje su prestale biti povezane s ustanovom se redovito brišu, a najkasnije 3 mjeseca od prestanka povezanosti.

 

Ured za računalnu mrežu i komunikacijske sustave

Tel: 031 554 845

E-mail: it@fazos.hr

Po otvaranju elektroničkog identiteta obavezni ste promjeniti zaporku u roku 48 sati. Ukoliko to ne učinite, možete se svojim elektroničkim identitetom prijaviti 5 puta nakon čega se elektronički identitet zaključava.
Jednom zaključan elektronički identitet može otključati samo administrator imenika promjenom zaporke korisnika.
Zaporku možete promijeniti kroz sučelje na adresi: https://login.aaiedu.hr/promjenazaporke